After and before – The particular Beach Laboratory By Surfside Projects


BEFORE And AFTER : The Seaside Lab Simply by Surfside Tasks | CONTEMPORIST

Surfside Projects has recently completed the modern renovation of a 1957 coastal rancher home in Leucadia, California, and transformed it into a fun, bright and friendly house.
Pictures by Darren Bradley

Surfside Projects has completed the current renovation of the 1957 seaside rancher house in Leucadia, California, plus transformed this into a enjoyable, bright plus friendly home.

Here’s a glance at what the house used to seem like before the remodelling and what this looks like right now. The garage area is now concealed within a wooden accent wall structure and the front side garden continues to be landscaped to have outdoor living room with open fire.

Surfside Projects has recently completed the modern renovation of a 1957 coastal rancher home in Leucadia, California, and transformed it into a fun, bright and friendly house. The garage is now hidden within a wood accent wall and the front garden has been landscaped to have an outdoor lounge with fire.
Picture taking by Darren Bradley

Moving inside and off the doorway is a office at home that has a big window having a desk under it that will looks out there onto the particular driveway plus street.


This home office that has a large window with a desk beneath it that looks out onto the driveway and street.
Picture taking by Darren Bradley

The inside of the home offers touches associated with beach lifetime, like surfboards, as design, and the roof as already been painted whitened to make the room feel gentle and cut.


The interior of this modern coastal home has touches of beach life, like surfboards, as decoration, and the ceiling as been painted white to make the space feel light and airy.
Photography by Darren Bradley

Here’s one more glimpse associated with what it appeared as if before and after. A pioneering wall had been removed to spread out up the family room to the dining area and kitchen area.


Before and After - An original wall was removed to open up the living room to the dining room and kitchen.
Photography by Darren Bradley

In the dining area, clerestory home windows add extra light, whilst a darkish wood table matches a few of the dark wooden furniture within the living room.


In this modern dining room, clerestory windows add additional light, while a dark wood dining table matches some of the dark wood furniture in the living room.
Picture taking by Darren Bradley

Simply off the dining area is the master suite. Sliding cup doors open to a porch that appears out to the particular backyard.


This modern master bedroom has sliding glass doors open up to a deck that looks out to the backyard.
Picture taking by Darren Bradley

Within the master restroom, wood cupboards and a pride provide storage space, while whilst tiles are already used in the particular shower as well as a glass partition help the sunshine travel through the entire room.


In this modern master bathroom, wood cabinets and a vanity provide storage, while while tiles have been used in the shower and a glass partition help the light travel throughout the room.
Picture taking by Darren Bradley

Back again out in to the main residing area and then to the dining area is the kitchen area. A large isle provides sufficient counter area, while whitened and wooden cabinets offer storage. An area of gray cabinets includes a geometric greyish, white plus blue floor tile backsplash.


In this modern kitchen, a large island provides ample counter space, while white and wood cabinets provide storage. A section of grey cabinets has a geometric grey, white and blue tile backsplash.
Pictures by Darren Bradley

A sizable sliding cup wall brings the kitchen plus dining room towards the deck as well as the backyard.


This modern house has a large sliding glass wall that opens up the kitchen and dining room to the deck and the backyard.
Picture taking by Darren Bradley

Here is what the back again of the house appeared as if before.


Before Photos - Surfside Projects has completed the modern renovation of a coastal rancher home in California, and transformed it into a fun, bright and friendly house.
Pictures by Darren Bradley

Here is what this looks like at this point. The roof series overhangs the particular deck and offers some color. Stepping down from your wood porch is a pre-installed lounge.


This renovated modern beach house has a roof line that overhangs the deck and provides some shade. Stepping down from the wood deck is a built-in lounge.
Digital photography by Darren Bradley

Basic rock backyards create a easy to maintain backyard, and also a fire pit generates the ideal location for entertaining close friends.


Simple rock gardens create a maintenance free backyard, and a fire pit creates the ideal spot for entertaining friends.
Photography by Darren Bradley

Here’s a glance a the initial floor strategy and the brand new floor strategy.


Surfside Projects has completed the modern renovation of a coastal rancher home in California, and transformed it into a fun, bright and friendly house.

Have the contemporist day-to-day email e-zine – sign upward here

Social Media – Newsletter

Luminaire – August 2017 – Pli

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *