A New Contemporary Home In The Hills Of North Carolina


This new contemporary home designed by in situ studio, sits tucked into a sloped lot in Raleigh, North Carolina.

This new contemporary home designed by in situ studio, sits tucked into a sloped property in Raleigh, North Carolina.

This new contemporary home designed by in situ studio, sits tucked into a sloped lot in Raleigh, North Carolina.

The L-shaped home has been designed to connect the living areas of the home with the outdoor areas, essentially increasing the living space.


This L-shaped home has been designed to connect the living areas of the home with the outdoor areas, increasing the usable living space of the home.

Inside the home, the main floor is open plan with the living, dining and kitchen areas all sharing the space.


The main floor in this home in Raleigh, North Carolina, is open plan with the living, dining and kitchen areas all sharing the space.

In the grey and white kitchen, there’s a large central island that has enough room to comfortably seat 4.


In this grey and white kitchen, there's a large central island that has enough room to comfortably seat 4.

Light wood stairs lead you upstairs to the bedrooms and an informal den.


Light wood stairs contrast the black window frames and handrail in this home.

The living and sleeping spaces upstairs have views of the surrounding trees.


Large floor-to-ceiling windows provide plenty of natural light to the space and views of the surrounding trees

In the bathroom, frosted windows provide privacy.


The windows in this bathroom are frosted to provide privacy.

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *