A Modern Family House Was Added To This Residential Toronto Street


A Modern Family members House Has been Added To This particular Residential Toronto Street | CONTEMPORIST

This modern house features concrete and wood accents throughout, and is wheelchair accessible and family friendly.
Picture taking by Jonathan Savoie

Altius Architecture developed this contemporary home within Toronto, North america, that features cement and wooden accents all through.

A rock pathway with the garden results in the entry of the home, which usually cantilevers away providing insurance for a little patio region.

A stone pathway through the garden leads to the entrance of this modern house, which cantilevers out providing coverage for a small patio area.
Digital photography by Jonathan Savoie

Entering the house, heated refined concrete floors compliments the particular white inside and the dark framed home windows. Sliding cup doors near the dining table result in an outdoor patio.


This modern house has polished concrete flooring that's heated, which compliments the white interior with black framed windows. Sliding glass doors beside the dining table lead to an outdoor porch.
Photography simply by Jonathan Savoie

Within the dining room, a distinctive chandelier along with exposed lights hangs over the lengthy wood table. The surrounding home windows in this double-height room associated with space lighting and well-ventilated.


In this modern dining room, a unique chandelier with exposed bulbs hangs above the long wood dining table. The surrounding windows in this double height room make the space light and airy.
Photography simply by Jonathan Savoie

With the food prep, a long white-colored island along with wood highlights has a built/in sink plus plenty of storage space. Above the particular stove, the slat wooden accent function in the roof with illumination continues in to the living room.


In this modern kitchen a long white island with wood accents has a built-in sink and plenty of storage. Above the stove, a slat wood accent feature in the ceiling with lighting continues into the living room.
Picture taking by Jonathan Savoie

In the family room, built-in wooden shelves plus entertainment device compliment the particular wood utilized in ceiling. At the rear of the walls of the TELEVISION, is the elevator that leads to other floors of the home.


In this modern living room, built-in wood shelves, and entertainment unit compliment the wood used in ceiling. Behind the wall of the TV, is the elevator that leads to other parts of the home.
Picture taking by Jonathan Savoie

A set associated with wood stairways with a wooden hand rail lead to the higher floor of the house. A large white-colored framed electronic picture decorates the wall structure, while the vertical windowpane provides glimpses of the trees and shrubs outside.


This modern set of wood stairs with a wood hand railing lead to the upper floor of the home. A large white framed digital picture decorates the wall, while a vertical window provides glimpses of the trees outside.
Pictures by Jonathan Savoie

Arriving at the very best floor, the wood link with a cup safety railing leads to the particular master bedroom. Overlooking the railing, one can view the dining region with the double-height ceiling.


On the top floor a modern wood bridge with a glass safety railing leads to the master bedroom. Looking over the railing, one can see the dining area with the double-height ceiling.
Picture taking by Jonathan Savoie

In the bathing room, a cup surround bath is placed next to a large dark framed windows providing a watch of outdoors. A wooden vanity along with white kitchen counter and kitchen sink adds additional storage towards the bathroom.


In this modern bathroom, a glass surround shower is placed beside a large black framed window providing a view of outside. A wood vanity with white counter and sink adds extra storage to the bathroom.
Picture taking by Jonathan Savoie

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

This modern house features concrete and wood accents throughout, and is wheelchair accessible and family friendly.

Luminaire – November 2017 – Cassina Cicognino Side Table

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *