A contemporary Family Home Was Put into This Home Toronto Road


A Modern Household House Has been Added To This particular Residential Toronto Street | CONTEMPORIST

This modern house features concrete and wood accents throughout, and is wheelchair accessible and family friendly.
Pictures by Jonathan Savoie

Altius Architecture developed this contemporary home within Toronto, North america, that features cement and wooden accents all through.

A rock pathway with the garden results in the entry of the home, which usually cantilevers out there providing protection for a little patio region.

A stone pathway through the garden leads to the entrance of this modern house, which cantilevers out providing coverage for a small patio area.
Digital photography by Jonathan Savoie

Entering the house, heated refined concrete floors compliments the particular white inside and the dark framed home windows. Sliding cup doors near the dining table result in an outdoor patio.


This modern house has polished concrete flooring that's heated, which compliments the white interior with black framed windows. Sliding glass doors beside the dining table lead to an outdoor porch.
Photography simply by Jonathan Savoie

Within the dining room, a distinctive chandelier along with exposed lights hangs over the lengthy wood dining room table. The surrounding home windows in this double-height room associated with space gentle and cut.


In this modern dining room, a unique chandelier with exposed bulbs hangs above the long wood dining table. The surrounding windows in this double height room make the space light and airy.
Photography simply by Jonathan Savoie

With the food prep, a long white-colored island along with wood highlights has a built/in sink plus plenty of storage space. Above the particular stove, the slat wooden accent function in the roof with illumination continues in to the living room.


In this modern kitchen a long white island with wood accents has a built-in sink and plenty of storage. Above the stove, a slat wood accent feature in the ceiling with lighting continues into the living room.
Digital photography by Jonathan Savoie

In the family room, built-in wooden shelves plus entertainment steamer compliment this particular wood played with ceiling. For the wall structure of the SHOWS, is the lift that leads to other floors of the home.


In this modern living room, built-in wood shelves, and entertainment unit compliment the wood used in ceiling. Behind the wall of the TV, is the elevator that leads to other parts of the home.
Usually by Jonathan Savoie

A set created by wood steps with a exterior wood hand rail lead to the superior floor of the house. A large white wines framed advanced picture decorates the water, while the actual vertical pickup’;s window provides glimpses of the cat outside.


This modern set of wood stairs with a wood hand railing lead to the upper floor of the home. A large white framed digital picture decorates the wall, while a vertical window provides glimpses of the trees outside.
Within by Jonathan Savoie

Arriving at the right floor, hacia wood connection with a supplied glass safety railing leads to each master bedroom. Reviewing the railing, one can to view dining neighborhood with the double-height ceiling.


On the top floor a modern wood bridge with a glass safety railing leads to the master bedroom. Looking over the railing, one can see the dining area with the double-height ceiling.
Web site by Jonathan Savoie

In the shower room, a cyrstal glass surround party is placed next to a large brown leafy framed time frame providing a elevation of outside. Their wood ego with azure counter and as a result sink permits extra area to the upgrading.


In this modern bathroom, a glass surround shower is placed beside a large black framed window providing a view of outside. A wood vanity with white counter and sink adds extra storage to the bathroom.
Photography according to Jonathan Savoie

The actual contemporist working day email newsletter , sign up at this website

This modern house features concrete and wood accents throughout, and is wheelchair accessible and family friendly.

Luminaire – November 2017 – Flexform Helen

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *