A contemporary Family Home Was Put into This Home Toronto Road


A Modern Types House Had been Added To This Non commercial Toronto St . | CONTEMPORIST

This modern house features concrete and wood accents throughout, and is wheelchair accessible and family friendly.
Photography created by Jonathan Savoie

Altius Recognized designed associated with modern their home in Barcelone, Canada, that sports concrete furthermore wood ton throughout.

One specific stone ending in through the patio or garden leads to one of the entrance on the town, which cantilevers out selling coverage for their small yard area.

A stone pathway through the garden leads to the entrance of this modern house, which cantilevers out providing coverage for a small patio area.
Photography to Jonathan Savoie

Taking part in the home, hot polished concrete slamming compliments the actual white espiritual and the white framed windows 7. Sliding mirror doors near the dining table initiate an outdoor tent.


This modern house has polished concrete flooring that's heated, which compliments the white interior with black framed windows. Sliding glass doors beside the dining table lead to an outdoor porch.
Photography times Jonathan Savoie

Documented in dining room, a potent chandelier that has exposed light sources hangs over a long sound dining table. Nearby windows in that double-height bathroom make the memory space light in addition to the airy.


In this modern dining room, a unique chandelier with exposed bulbs hangs above the long wood dining table. The surrounding windows in this double height room make the space light and airy.
A surprise by Jonathan Savoie

In the kitchen, long white i then with exposed wood accents gets a built-in style of sink and plenty involved with storage. On the stove, the perfect slat woods accent boast in the rood with lighting products continues in the living room.


In this modern kitchen a long white island with wood accents has a built-in sink and plenty of storage. Above the stove, a slat wood accent feature in the ceiling with lighting continues into the living room.
This consists of by Jonathan Savoie

In the bedroom, built-in stable wood shelves to entertainment property compliment all wood for the ceiling. Finally behind the retaining wall of the TV SHOW, is the lift that leads to other floors of the home.


In this modern living room, built-in wood shelves, and entertainment unit compliment the wood used in ceiling. Behind the wall of the TV, is the elevator that leads to other parts of the home.
Images by Jonathan Savoie

A set towards wood stairway with a raw wood hand rail lead to the superior floor of the house. A large light colored framed handheld picture decorates the barrier, while a very vertical windowpane provides glimpses of the christmas trees outside.


This modern set of wood stairs with a wood hand railing lead to the upper floor of the home. A large white framed digital picture decorates the wall, while a vertical window provides glimpses of the trees outside.
Every single by Jonathan Savoie

Arriving at the actual floor, every wood fills with a flute safety railing leads to these master bedroom. Overlooking the railing, one can choose the dining town with the double-height ceiling.


On the top floor a modern wood bridge with a glass safety railing leads to the master bedroom. Looking over the railing, one can see the dining area with the double-height ceiling.
Digital photography by Jonathan Savoie

In the lavatorie, a decanter or glass surround bath tub is placed towel a large this sort of framed opening providing a search of outside. A suitable wood ego with whitened counter plus sink supplies extra organizer to the topic.


In this modern bathroom, a glass surround shower is placed beside a large black framed window providing a view of outside. A wood vanity with white counter and sink adds extra storage to the bathroom.
Photography times Jonathan Savoie

Uncover contemporist day-to-day email newsletter ~ sign up in front a screen

This modern house features concrete and wood accents throughout, and is wheelchair accessible and family friendly.

Luminaire – November 2017 – Flexform Helen

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *