A contemporary Beach Home Arrives Within Cape Cod, Massachusetts


A Modern Seaside House Happens In Shawl Cod, Ma | CONTEMPORIST

Hariri&Hariri Architecture have designed this wood-clad modern beach house in Provincetown, Massachusetts, that faces a salt marsh and a mile-long stone breakwater.

Hariri& Hariri Structures have created this contemporary beach home in Provincetown, Massachusetts, that will faces the salt marsh and a mile-long stone breakwater.

modern-beach-house-260117-939-02

The wood-clad home was created to fit inside the city’s twenty 3 ft. elevation limit just for residential homes, and by doing this, the home comfortably fits to the sloped web site.


This 2-storey wood-clad beach house was designed to fit within the city's 23 ft. height limit for residential houses, and by doing so, the home snugly fits into the sloped site.

Inviting you to the house is a sculptural entrance covered in wooden that requires inspiration in the faceted form of rocks which are washed on land on the seaside.


Welcoming you to this modern home is a one storey sculptural entrance wrapped in wood that takes inspiration from the faceted shape of rocks that are washed ashore on the beach.

Within, the double-height ceiling in the residing area creates the loft-like sensation, and a large piece of ar2rk helps to attract your eyes upwards, whilst large windows frame the watch outside.


Inside this modern home, the double-height ceiling in the living area creates a loft-like feeling, and a huge piece of ar2rk helps to draw your eye upwards, while large windows frame the view outside.

The open up floor program of the residing, kitchen plus dining area makes it simple to amuse guests, plus doors alongside dining region provide entry to a patio.


The open floor plan of the living, kitchen and dining area in this modern home, makes it easy to entertain guests, and doors next to dining area provide access to a patio.

Heading upper level, a glass-bridge connects the rooms upstairs, and offers an alternative look at of the family room below as well as the marsh further than.


In this modern house, a glass-bridge connects the bedrooms upstairs, and provides an alternative view of the living room below and the marsh beyond.

Ipe wood continues to be used on the particular walls, roof and ground in the master suite to match plan the wooden that addresses the house.


Ipe wood has been used on the walls, ceiling and floor in ths master bedroom to match up with the wood that covers the house.

The learn bathroom continues to be designed to end up being warm plus intimate by having an almost Swedish sauna-like look, with the jewel-like Crystalline Bathtub and kitchen sink faceted to imitate the overall type of the space.


This master bathroom has been designed to be warm and intimate with an almost Swedish sauna-like appearance, with the jewel-like Crystalline Bath tub and sink faceted to mimic the overall design of the space.

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – January 2017 – Fjord

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *